Hardware u firmi BETAcomm d.o.o.

Kroz period od 20 godina poslovanja, predanim radom i kvalitetom usluga u oblasti hardvera stekli smo povjerenje i naklonost klijenata širom Bosne i Hercegovine. Stečeni partnerski odnosi sa mnogim bosanskohercegovačim firmama pomogli su nam da unaprijedimo naše poslovanje i izgradimo respektabilnu reputaciju kada je riječ o računarima, računarskoj opremi. Pouzdanom prodajom, servisiranjem i održavanjem računara i računarske opreme postali smo konkurentni na bh. IT tržištu. Naša misija i vizija bazirana je na plasmanu isključivo najkvalitetnijih računara i prateće opreme renomiranih proizvođača. Partneri smo sa kompanijama Microsoft, DELL, HP, D-Link, Allied Telesis i Kyocera.

Bavimo se prodajom, servisiranjem i održavanjem računara. U partnerstvu smo sa renomiranim kompanijama DELL i HP kada je riječ o prodaji, servisiranju i održavanju računara. U našem asortimanu možete pronaći stolne (desktop) i prijenosne računare (laptop), kao i svu moguću prateću računarsku opremu potrebnu krajnjim korisnicima. Našim klijentima nudimo isključivo nove brendirane računare koji svojom kvalitetom, pouzdanošću i dugotrajnošću ostavljaju dubok trag u poslovanju. Servis i održavanje računara obavlja se u našoj firmi ili ovlaštenom servisu. Za svaki kupljeni proizvod, klijenti dobijaju određenu garanciju na kvalitet kupljenog proizvoda.

hardware-oprema

Također partneri smo s kompanijom Microsoft, čije proizvode možete pronaći u našoj prodaji (tastature, miševi, kamere, slušalice…) kao i kompanijama Allied Telesis i D-Link koje su lideri na tržištu mrežne opreme. Kada je riječ o računarskim mrežama, našim klijentima možemo ponuditi potpunu uslugu koja se sastoji od projektovanja, implementacije i održavanja računarskih mreža, te prodaje, servisiranja i održavanja mrežnih uređaja. Uslugu održavanja i servisiranja kvarova vršimo uz punu terensku ili virtuelnu podršku. Mnoga priznanja renomiranih hardverskih proizvođača, koja smo stekli u poslovanju, garantuju kvalitetnu uslugu i profesionalan odnos prema svim klijentima.

Uz stolne i prijenosne računare i prateću računarsku opremu, u našoj ponudi možete pronaći periferne uređaje (printere, kopir aparate i multifunkcionalne uređaje) partnerske kompanije Kyocera Document Solutions i potrošni materijal. Svi uređaji iz naše ponude su vrlo efikasni i dugog životnog vijeka, koji smanjuju troškove i količinu otpada te pružaju izuzetnu pouzdanost. Također, prodajemo nove originalne tonere i kertridže proizvođača Kyocera i HP za Vaše periferne uređaje.